Godkänd!

Nu är projektplanen godkänd och det är bara att sätta igång med arbetet längre fram!
Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig och sova efter det. Har grym huvudvärk och hoppas verkligen det gått över till imorgon så jag orkar med LIAn ordentligt. Har ganska nyligt kommit hem från mammas moster, vi har sytt gardiner till vardagsrummet.

Ha det gott!

Projektplanen

Projekt- och tidsplanen är nu inskickad, äntligen! Jag hoppas att det går snabbare att godkänna den än vad det gjorde med idéskissen, att den inte glöms bort :)

Klockan är massor och jag är supertrött efter en dag på praktiken. Snabbt isäng nu!

Första LIA-veckan

Så har den första veckan på Ortopedkliniken gått, och jag är helt slut! Det är så ofantligt mycket att ta in så jag blir helt slut! ;) Men spännande är det!
Andra dagen fortsatte jag skriva övningsdiktat men tredje dagen fick jag gå in och skriva i skarpt läge för dom tyckte jag var för duktig för att sitta och träna. Det var ju slöseri med resurser! ;)
Fjärde dagen fick jag sitta med i tidsbokningen och boka in patienter till läkare. Ännu mer nya saker och dagen sprang iväg. Då sa dom att det var synd att dom inte får ta in några vikarier på sommaren, för dom hade gärna paxat mig då, då jag lärde mig "skrämmande snabbt". :) Riktigt kul att få höra allt beröm!
Fredagen, den femte dagen, gick också väldigt fort. Jag satt på skrivexpen igen och skrev för brinnande livet. Det här är verkligen roligt!

RSS 2.0