Lia - vecka 1 - dag 1

Idag var min första dag på ortopedkliniken, med andra ord har min andra praktikperiod börjat på plåsterhuset. Jag har fått se lite i tidsbokningen, men större delen av dagen har jag skrivit journaler i rasande fart i övningsmodulen i BMS/Systeam Cross. Här går det undan!

Jag är imponerad över hur mycket kortkommandon jag kom ihåg från det lilla jag hann skriva på min förra period. Jag kommer hinna massor! Dom tyckte jag var så himla duktig så jag skulle nog få skriva skarpt redan imorgon eftermiddag eller på onsdag! :)

Jag har fått ett litet schema över vad jag ska göra under dessa sju veckor, så att jag ska få se allt. Hela denna vecka ska jag vara på skrivexpeditionen, så det kommer hinna bli många journaler!

Jag har redan stött på ett gäng svåra skelett, ben och muskelord. Men det är roligt!! Ovant dock att kliva upp kl 6 på morgonen.. Det är jag inte van vid ännu! ;)

Äntligen

Då har jag, alldeles nyss, fått svar på min idéskiss. Äntligen!
Den var godkänd redan samma dag som jag skickade in den, läraren glömde bara maila svaret till mig.. Tråkigt att behöva vänta så länge och fundera vad som hänt när den låg där och var godkänd, men glömma kan ju alla göra! Men nu är det i alla fall bara att börja samla på sig mer fakta och börja arbeta med alltihop!

Vad jag ska skriva om? Nej, det håller jag hemligt ett tag till. Det jag avslöjar nu är att det intresserar mig då det "runs in the family".

RSS 2.0