Färdig

Min folder är färdig, inlämnad och godkänd. Jag behöver bara redovisa den nu, och berätta om mina tankar kring mitt upplägg av foldern. Detta ska göras i höst och foldern behöver inte vara färidg förrän då heller. Men jag tyckte att när jag ändå gjorde projektplanen kunde jag väl lika bra göra färdig foldern också? ;)

Projektet däremot står det ganska stilla med. Jag har verkligen inte tid med det just nu, och det är ju tur att det är först till hösten vi ska jobba med det ordentligt. Jag får se hur det går i sommar, tanken var att jag skulle försöka börja samla fakta (jag har i alla fall två böcker här hemma!) och börja fundera.. Skriva ihop enkät/intervju osv. Men med tanke på allt jobb som kommer vara i sommar får vi se hur det går med det.

Sedan senast jag skrev har jag hunnit vara i Östersund, träffat tre nya klasskamrater, gjort en muntlig redovisning på engelska och gjort engelska slutprov, redovisat LIA osv. Jag har också hunnit smygstarta med sommarjobbet, två dagar förra veckan och denna vecka blir det tisdag och torsdag. Måndag nästa vecka kör det igång på allvar, heltid i sju veckor. Nu måste jag ta och göra min sista engelska muntliga uppgift innan den kursen är över, ska ringa läraren och "avboka ett möte med doktorn samt boka in ett nytt". Jag är lite nervös för den, jag och engelskan är inte riktigt vänner, men det löser sig. Måste dock ta tag i det nu. Sen ska jag grotta ner mig i statistiken igen så att jag på fredag kan göra slutprov i Ekonomi och statistik. Det är mycket nu!

RSS 2.0