Det börjar närma sig

Nu är det mindre än en månad kvar till jul, det kan man inte tro när man tittar ut! Här i Umeå är det regn vareviga dag och även plusgrader. Ikväll ska jag på julkonsert, Magnus Carlssons "Änglarnas tid". Jag tror att det kommer bli fantastiskt, och julstämningen kommer vara på plats. Men vad händer när vi går ur kyrkan och det regnar och är grått?!

Hur som helst, om det är mindre än en månad kvar till jul, så är det ÄNNU kortare tid kvar innan vi åker till Östersund för sista gången. Det innebär att snart ska projektet vara helt färdigt!

Nu känns det också lite bättre för mig, än vad det gjorde tidigare, vad gäller projektet. Jag börjar ha koll, och faktiskt inte så mycket kvar! Detta trots att jag jobbar halvtid samtidigt som jag pluggar. Det är många järn i elden, men jag tycker jag lyckas bra!

Det har uppstått en del frågetecken på vägen, men jag har alldeles nyss fått svar på några från Mats, så jag har lite pillande att göra med rapporten i helgen. Ska försöka skicka in den imorgon till Mats och se om jag kan få lite feedback i början av veckan så jag kan göra eventuella finjusteringar i slutet av veckan då den ska in på riktigt!

Nu är det snart dags för mig att kasta mig in i duschen och börja göra mig i ordning.
Var för övrigt på Lars Winnerbäcks konsert igår. Magiskt! Ren och skär lycka. Fantastiskt! Två timmar och 10 minuter spelade han. Ooo, vad jag är glad att vi gick. Winnerbäck är en fantastisk artist! Härligt! Och ikväll kommer det bli minst lika ljuvligt. Magnus är en stor stjärna! Det här blir en perfekt avslutning på en jobbig vecka!

Jag är på gång!

Jag har just kommit hem från ett litet äventyr på universitetsbiblioteket. Få se nu när jag var där senast, någon gång i gymnasiet tro? Hur som helst, pallrade mig iväg och fixade ett lånekort och begav mig med en lista ner i magasinet och letade och letade. Jag kom därifrån med fem böcker!
Imorgon tar jag nog en sväng förbi medicinbiblioteket också innan jag går hem från jobbet, och eventuellt blir det att stopp på stadsbiblioteket också innan jag landar hemma. Sedan är det bara att sätta igång va? ;)


RSS 2.0